Autoportret -remake cu sapuniera


Fotografie facuta pe cand eram cu mult mai batran si mai urat....

Comentarii

  1. Ti-a iesit foarte bine. De ce esti atat de critic fata de tinei nsuti? Lasa-i pe altii "sa-ti faca critica" si mergi inainte. Raluca Ioana Agasanu, grupa 101, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!
    Vad fotografiile unor artisti, al unor ameni talentati si nu vorbesc de numel;e mari, doar de pasionati. Dupa ce le vad, ale mele imi par, toate, maculatura. O fi asa, n-o fi...habar n-am, dar am hotarat ca voi merge inainte.

    Multumesc inca o data!
    Razvan

    RăspundețiȘtergere
  3. "Fotografie facuta pe cand eram cu mult mai batran si mai urat...." cineva n-a prins ideea, tu te-ai deprimat si ai inceput sa crezi ce spune cineva-ul! Realitatea e alta, si tu o stii: fotografiile si cuvintele tale sunt foarte sensibile. Un fan ai sigur ... o cana cu cirese!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce te-a facut sa intineresti? Noul tau aparat foto sau cunostintele de foto acumulate intre timp?

    RăspundețiȘtergere
  5. Va dau cuvantul meu de onoare ca nu ma asteptam sa bage cineva in seama autoportretul asta, a fost facut realmente in joaca!E facut in niste secunde, mai curand cu tupeu aproape politic decat cu vreo aplecare spre arta fotografica.
    Cat despre intinerire, cred ca e o medie: mental sunt copil, spiritual sunt tanar, dupa buletin undeva intre mai multe varste, iar dupa sedentarism si bombaneala sunt batran.:)
    Multumesc inca o data!
    Razvan

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

De ce fac fotografii?