sâmbătă, 31 octombrie 2009

Autoportret cu lumina


4 comentarii:

 1. Excelenta ideea de a te ascunde in desen. Excelenta. Eu am aflat de photoscape abia aseara si am fost fascinata de el nu mai vazand tutorialul pe video youtube. Cred ca esenta temei a fost alta: transcenderea aspectului fizic pentru a arata ceea ce porti in suflet. La mine negarea s-a manifestat altfel: mi-am pus masca, o masca ca la teatru nu pentru ca imi place sa fotografiez actori interpretand un rol, ci pentru a-mi ascunde durerea ca inca ma aflu in Romania, cand ar fi trebuit sa ma aflu ACASA, acasa intre oameni calzi, in alta tara, cu o clima mai calda. In seara aceasta imi voi dezvalui lumea, lumea mea calda, pe blog, dupa ce ma voi intoarce de la expozitie. Raluca Ioana Agasanu, http: ralucaagasanu.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc!

  Exact asta am si incercat sa fac, sa arat ceva din sufletul meu, nu sa demonstrez ca am aparat cu 'jde megapixeli si ce mare fotomodel sunt eu. Singura intrebare fara raspuns: m-am ascuns in desen sau dimpotriva?:)


  Multumesc frumos,
  Razvan

  RăspundețiȘtergere
 3. nu stiu ce sa zic
  fiecare vede in felul lui
  eu nu as fi utilizat acest filtru

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu am avut mari dileme.Insa am vrut sa fac altceva, sa creez o fotografie doar din sugestie, din lumina, nu una clasica.
  Inca nu mi-e deloc clar daca am reusit sa fac asta sau doar am stricat o fotografie si atat.

  RăspundețiȘtergere